Ekologickejšie prístupy v problematike burín a uplatňovanie mulčovania - Sudzina, Marián
Najvýznamnejšie negatíva burín pri absencii ich regulácie vo vzťahu pôda - kultúrne rastliny - úroda - kvalita. Ovplyvňujúce faktory výskytu burín.