Milióny, za ktorými je algoritmus - mobilné aplikácie menia digitálny životný štýl - Bobáň, Václav
Mobilné aplikácie, ktoré zmenili životný štýl moderného človeka. Najúspešnejšie aplikácie: WhatsApp, Instagram, iSteam, Trism, iShoot. Mená a príbehy programátorov, ktorí objavili tieto aplikácie.