Vedenie v roku 2020 - Kazička, Peter
Nastupujúca generácia zamestnancov si vyžaduje iný štýl vedenia. Štandardný model manažér a jeho tím, v ktorom sa spolupracovníci pohybujú. Nové výzvy a kľúčová rola manažéra v budúcnosti. Štyri možné vízie vedenia v roku 2020.