Peniaze v športe najlepšie zaplatení športovci
Sto najlepšie platených športovcov za posledných 12 mesiacov. Najlukratívnejšia udalosť v dejinách športu - zápas boxerov Mayweather-Pacquiao, ktorého tržby dosiahli 600 miliónov dolárov. Do Top 100 patria dve ženy - Maria Šarapovová a Serena Williams.