Od tisícok k miliónom - Hinšt, Jaroslav
Hráčsky agent Juraj Vengloš, ktorý bol pri všetkých futbalových kontraktoch Marka Hamšíka, približuje zákulisie biznisu - čo dokáže zvýšiť hráčovu cenu aj čo býva schované v zmluvách.