Postavenie obce na lokálnom trhu nehnuteľností - Tvrdoň, Jozef
Základné ekonomické zákonitosti priestorovej štruktúry mesta. Verejná politika v rozvoji mesta. Nástroje a možnosti regulácie trhu nehnuteľností zo strany mesta, obce. Priame a nepriame zásahy do trhu nehnuteľností. Smerovanie budúceho výskumu.