Zelená charita - Porubský, Juraj
Rozhovor s generálnym riaditeľom Slovnaftu Oszkárom Világim, ktorý je 80-percentným majiteľom futbalového klubu DAC Dunajská Streda. Vízie s futbalom. Peniaze na futbal. Sponzorovanie futbalu. Marketing. Problém stávkovania hráčov.