Návrhy protikrizových opatření a reforem a očekávaný budoucí vývoj eurozóny ve vybraných odborných článcích - Kuchařová, Alžběta
Prehľad návrhov, doporučení a predikcií možného budúceho vývoja situácie v eurozóne, ktoré sa od roku 2010 objavili v článkoch vo vybraných zahraničných odborných časopisoch.