Daňové reformy 90.let minulého století v oblasti důchodových daní na příkladu současné ČR - Jarý, Čestmír
Teoretické aspekty daňových reforiem a analýza základných aspektov z vývoja daňových reforiem na území Českej republiky v 90. rokoch minulého storočia vzhľadom k situácii v 80. rokoch.