Monitoring system of sustainable development in cultural and mountain tourism destinations - Jurigová, Zuzana
Princípy udržateľného turizmu podľa OSN. Ukazovatele udržateľného rozvoja. Ekonomické, environmentálne a sociálne ukazovatele monitorovacích systémov kultúrnych a horských destinácií.