Applemotorka - Tilley, Aaron
Taiwanský elektrický skúter Gogoro, ktorý elegantným dizajnom a softvérom pripomína elektroniku od Applu. Parametre elektromotora. Dobíjacie stanice GoStation. Batéria nezačne fungovať, kým sa neidentifikuje s profilom vodiča cez jeho mobilnú aplikáciu. Krátky životný príbeh autora a inovátora Horacea Luka.