Strategic management of business performance based on innovations and information support in specific conditions of Slovakia - Rajnoha, Rastislav
Dotazníkový prieskum so zámerom vyhodnotiť výkonnosť podniku. Ukazovatele: ROE (návratnosť kapitálu), miera využitia Balance Score Card BSC, typ organizačnej štruktúry podniku, miera využitia informačných systémov a súbor využívaných nástrojov a ukazovateľov výkonnosti v podniku.