<An> Empirical study on exploring relationship among Information quality, E-satisfaction, E-trust and young generation’s commitment to Chinese online retailing - Ziaullah, Muhammad
Potvrdzujúca faktorová analýza (CAF) a modelovanie štruktúrnej rovnice (SEM) s cieľom odhadu hypotéz pre testovanie. Testovanie konvergenčných a diskriminačných vlastností vzoriek dát.