Political and Administrative Barriers of Cohesion Policy Implementation in Slovakia - Šipikal, Miroslav, 1976-
Kohézna politika je jednou z najdôležitejších politík Európskej únie. Významné problémy, administratívne a politické prekážky, ktoré sú vnímané ako hlavné prekážky, ktoré bránia efektívnemu a účinnému vykonávaniu politiky súdržnosti.