Odvážne firmy sa neboja ratingu - Žitňanský, Eduard
Zmena pôvodnej Slovenskej ratingovej agentúry na Európsku ratingovú agentúru. Biznis, ktorý pomáha biznisu iných. Úloha ratingu. Nariadenie Európskeho parlamentu o ratingových agentúrach. Verejný rating. Nástroj na zvýšenie transparentnoti.