Telo ako dôkaz - Biel, Marián
Hlasová biometria. Pomerne vysoký štandard bezpečnosti. Spoločnosť Nuance - jeden z priekopníkov hlasových technológií. Využitie hlasovej biometrie v Tatra banke a v Telekome. Hlasová biometria na naštartovanie auta. Identifikácia podľa odtlačku prsta. Mobil ako snímač.