Job Creation by Direct Financial Subsidies in Slovak Republic - A Cost-benefit Analysis - König, Brian, 1983-
Metóda CBA - analýza prospechu z nákladov (cost-benefit analysis). Zložky ekonomických nákladov nezamestnanosti. Možné scenáre vývoja dotačnej politiky. Odhad nákladov na nezamestnanosť. Návratnosť dotácie na úrovni hrubej a minimálnej mzdy. Regionálna analýza slovenských krajov (NUTS 3).