Analysis of relationship between indicators of the public procurement market and the level of perceived corruption in EU member States - Pavel, Jan
Prepojenie úrovne korupcie s efektivitou verejného sektora. Trh s verejným obstarávaním, jeho veľkosť na HDP a celkových verejných výdavkoch. Elasticita trhu verejného obstarávania na štátne výdavky. Ukazovatele kvality verejného obstarávania.