Medzinárodná vedecká konferencia Udržateľný rozvoj VI. - 30 rokov od Schengenskej dohody alebo Európa bez hraníc - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa uskutočnila v dňoch 26.-27. marca 2015 v Českých Budějoviciach.