Ako Rusko bojuje so silnejším Západom - Pressburg, Adrian Peter
Konflikt na východe Ukrajiny a svet opäť v období studenej vojny. Studená vojna 2.0. Predĺženie protiruských sankcií o pol roka a odvetných ruských protizápadných o rok. Petrohradské medzinárodné hospodárske fórum 18.-20. júna v tomro roku. Účasť Grécka na ruskom energetickom projekte Turecký prúd. Skutočná grécka dráma. Nemecko a North Stream 2.