Zrýchlenie gréckeho defaultu bude drsné - Záborský, Ján
Rozhovor s hlavným ekonómom americkej Citigroup o naliehavej otázke Grécka v Európskej únii. Možné vystúpenie Grécka (grexit) z EÚ. Zadlženosť Grécka. Krok späť v integračnom procese. Dôležitosť štrukturálnych reforiem v Grécku. Čo je potrebné na oživenie hospodárskeho rastu v Európe.