Plánovanie prechodu na ISO 9001/14001:2015 - Kliment, Juraj
Kľúčové oblasti v štruktúre a požiadavkách v nových návrhoch na zmenu noriem. Efektívne zvládnutie prechodu najpoužívanejších štandardov ISO 9001 a ISO 14001, a to na vydanie finálneho návrhu medzinárodného štandardu FDIS.