Preprojektovanie procesov v organizáciách verejnej správy - Plai, Ľubomír
Preprojektovanie procesov v štátnej službe a manažérstvo kvality TQM a modelu CAF. Spoločný systém hodnotenia kvality vo verejnej správe a zvyšovanie spokojnosti občana. Prehodnotenie existujúcich procesov na báze deviatich princípov zásluhovosti.