Cestovné náhrady - interná firemná smernica - Strählová, Jarmila
Interná smernica Cestovné náhrady by mala slúžiť u podnikateľa na stanovenie jednotného postupu pri poskytovaní cestovných náhrad pri tuzemských a zahraničných pracovných cestách a mala by byť nápomocná zamestnancom napr. pri výpočte jednotlivých druhov náhrad, stanovení príslušnej dokumentácie a podobne.