Odborné vzdelávanie a daň z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
V novele Zákona o dani z príjmov dochádza k rozšíreniu možností zamestnávateľov uplatniť si daňové výdavky vynaložené v súvislosti s realizáciou praktického vyučovania.