Prenájom a jeho právna a účtovná úprava v slovenskej legislatíve - Vadinová, Hedviga
Čo je lízing, výhody a nevýhody lízingu. Finančný a operatívny prenájom - porovnanie. Právna úprava zmluvných vzťahov v SR. Daňové a účtovné hľadisko prenájmu.