Čím dlhšie budú banky zavreté, tým skôr bude drachma - Lehuta, Michal
Grécko blízko k bankrotu a odchodu z Európskej únie. Odmietnutie navrhovaných úsporných opatrení v referende. Zatvorené banky, obmedzenie denných výberov. Nové vyjednávania s veriteľmi. Odmietnutie výsledkov rokovaní je významným vykročením smerom k drachme. Vyjednávania o treťom záchrannom balíku.