Management of a project manager’s competences in public organizatios - Chobotová, Monika
Teoretické definície manažérskej kompetencie. Model kompetencií a projektový manažment. Kompetencia, znalosť a zručnosť - vlastnosti projektového manažéra. Kompetencie a manažment talentu: kompetentnosť (flexibilita, tímová spolupráca, vodcovstvo, celoživotné vzdelávanie, komunikácia, analytické a konceptuálne myslenie, kreativita, riešenie problémov, vysporiadanie so stresom), príspevok (zmysluplnosť práce, lojalita, pôžitok) a oddanosť (motivácia, proaktivita, vytrvalosť, sebadôvera, zodpovednosť, výkonnosť) organizácii.