Vývoj struktury hodnotících rámců pro měření rozvoje e-governmentu ve světě - Machová, Renáta
Rámce pre hodnotenie vývoja e-governmentu. Porovnanie vývoja štruktúry vybraných rámcov a identifikácia základných oblastí a hodnotiacich kritérií, ktoré slúžia pre návrh vlastného hodnotiaceho rámca so zreteľom na aktuálne trendy vo verejnej správe.