Kto podá Aténam pomocnú ruku - Pressburg, Adrian Peter
Neudržateľný dlh Grécka. Porozumenie v ľavicových kruhoch Európy, Ázie a oboch Amerík. Vzťah Grécka a vojensky aj hospodársky silnejšieho Turecka. Ponuka pomoci zo strany Turecka. Čínsko-ruský tandem.