Dá sa osobne spoznať každého zákazníka? V digitálnom svete áno - Slobodová, Eva
Prieskum agentúry GfK o tom, čo si spotrebitelia zapamätajú z reklám. Ktoré odvetvia oslovujú ideálnym spôsobom. Ako získať dáta o zákazníkoch. Personalizácia, ponuka šitá na mieru. Viackanálový marketing. Desatina úspechu pri poznávaní zákazníkov závisí od dát, zvyšok stojí na schopnosti modelovať správanie zákazníkov.