Impact of School Food and Food Advertising on Children and Adolescent Eating Behaviours - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Typológia stravovacích návykov. Vplyv školskej stravy na formovanie návykov. Novela zákona o nutričnej bezpečnosti potravín v Poľsku. Vplyv reklamy na stravovacie návyky detí. Regulácia odvetvia marketingu potravín zametaného na deti.