Tourism Development as a Factor of Healthy Life Style in Ukraine - Jurkovičová, Lujza
Aktuálne problémy kvality života na Ukrajine. Nedostatok vládnej regulácie a kontroly turistického priemyslu. Priority pre rozvoj geoturizmu, geovzdelávania a geokonzervácie (geotourism, geoeducation, geoconservation). Plánovanie, koncentrácia, synchronizácia činností, polarizácia a vyváženosť rozvoja, partnerstvá a dotácie.