<The> Impact of the Transformation Process to the Institutional Complementarity of Transition Countries - Fifeková, Elena
Transformácia prechodu znamenala výzvy a príležitosti pre sociálno-ekonomický rozvoj tranzitívnych krajín. Rôzna úroveň konvergencie smerom k trhovej ekonomike v Európe. Pohľad späť o dvadsaťpäť rokov do obdobia od začiatku transformačného procesu.