Možnosti rozvoja a podpory fariem na Slovensku - Potisková, Ingrid
Súčasný stav rozvoja fariem na Slovensku. Podpora pre malých farmárov. Hospodársky prínos rodinných fariem. Spoločenský prínos rodinných fariem. Domáce ekologické poľnohospodárstvo. Čo robiť pre zviditeľnenie a podporu domáceho eko poľnohospodárstva. Marketingové možnosti štátu.