Slovakia and Croatia as a "New" Member States of the EU: Perspectives - Čiderová, Denisa, 1977-
Tvrdé dáta krajín západného Balkánu a ich porovnanie: počet obyvateľov, HDP na obyvateľa, rast hospodárstva, zahraničný obchod. Integračné procesy a zoskupenia krajín západného Balkánu. Mäkké dáta krajín: dôvera vo finančné a politické inštitúcie a pozícia EÚ v globálnej ekonomike. Predsedníctvo Slovenska Európskej komisii v r. 2016.