CEIT Technical Innovation - úspešný slovenský startup - Gregor, Milan
Startup príbeh Žilinskej univerzity. Výskumno-vývojový ekosystém Žilinskej univerzity a úspešné rozvíjanie spoločného diela so spoločnosťou CEIT. Nové inovačné hnutie, smerujúce hlavne do technologických inovácií pre priemysel.