Súčasný stav inovačnej výkonnosti Slovenska a slovenských MSP - Fiľa, Milan
Jednotná definícia pojmu inovácia vypracovaná v manuáli podľa OECD. Rozdelenie krajín do štyroch skupín podľa priemernej výkonnosti v oblasti inovácií. Inovačná výkonnosť Slovenskej republiky v rámci EÚ 28. Stav a porovnanie sumárneho inovačného indexu krajín EÚ a SR.