Internet vecí (Internet of Things - IoT) - Gregor, Tomáš
Možnosti využitia novej technológie internetu vecí. Súbor technológií pre globálne prepojenie fyzických (stroje, zariadenia a pod.), digitálnych (3D modely) a virtuálnych objektov, dát a servisu. Priemyselné využitie internetu vecí.