Politicko-ekonomické varianty vyhlazování hospodářského cyklu v soudobých úvěrových ekonomikách - Štekláč, Jiří
Sumarizácia, zhodnotenie a vysvetlenie zmyslu takých legislatívnych a hospodársko-politických nástrojov, ktorých realizácia v dlhodobom období vedie k zmierneniu cyklického vývoja v súčasných úverových ekonomikách.