Method for selecting expert groups and determining the importance of experts' judgments for the purpose of managerial decision-making tasks in health system - Ivlev, Ilya
Vývoj, testovanie a analýza metódy pre stanovenie kvalitatívneho a kvantitatívneho zloženia expertnej skupiny. Metóda výberu expertných skupín, význam expertného posúdenia pre účely manažérskeho rozhodovania v zdravotníctve.