Criticism of consumerism and the ethical and economic approaches by selected US economists - Vongrej, Marián
Veblen, Galbraith, Brzezinski, Buchanan a ich názory na životný štýl západného sveta (USA a EÚ), etické a morálne hodnoty v spoločnosti, konzum, spotrebu, materializmus a ochranu životného prostredia v trhových podmienkach. Nová inštitucionálna ekonómia. Otázky úlohy komerčných médií, individualizmu, rodninných hodnôt.