Vybrané faktory fluktuácie zamestnancov na trhu práce v Slovenskej republike - Láska, Ivan, 1988-
Medzi dôležité aspekty na trhu práce patrí fluktuácia zamestnancov a jej predvídanie, ktoré je kľúčové pre zamestnávateľov aby boli schopní udržať plynulosť výroby a produktivitu práce. Procesy v spoločnosti a negatívne dôsledky fluktuácie pracovných síl.