Financial management of non-profit organization providing specific services - Hajduová, Zuzana, 1974-
Podmienky pre efektívny manažment neziskovej organizácie (n.o.). Porovnanie riadenia ziskovej a neziskovej organizácie. Základné zdroje zabezpečenia kapitálu pre n.o.. Analýza finančného manažmentu vybranej n.o. (Argentiho model).