Vplyv daňovej a odvodovej politiky na trh práce - Lennerová, Ivana, 1979-
Daňová a odvodová politika trhu práce. Porovnanie daňového zaťaženia v Európskej únii. Trh práce mladých ľudí. Absolventská miera nezamestnanosti v SR (2013/2014). Analýza vplyvu daňovo-odvodového zaťaženia na trh práce mladých ľudí v SR. Miera zamestnanosti mladých ľudí v SR (2005-2013).