<The> Position of management of czech joint-stock companies on dividend policy - Sejkora, František
Identifikácia faktorov, ktoré majú podstatný vplyv na výplatu dividend. Dôvody, prečo firmy vyplácajú dividendy. Postoj manažmentu českých akciových spoločností k dividendovej politike.