Duálne vzdelávanie ako nástroj znižovania nezamestnanosti mladých ľudí - Orbánová, Darina
Skúsenosti s duálnym vzdelávaním v zahraničí. Prínosy duálneho vzdelávania pre zamestnávateľov a pre odborné školy. Tradícia duálneho vzdelávania v Československu. Zavádzanie systému duálneho vzdelávania na Slovensku v súčasnosti.