Význam tvorivosti pri využívaní moderných vyučovacích metód - Orbánová, Darina
Pedagogická tvorivosť. Štyri východiskové axiómy tvorivosti. Prokreatívne a antikreatívne faktory. Úloha učiteľa pri rozvoji tvorivosti žiakov. Vyučovacie metódy podporujúce tvorivosť.