Case Study in the Field of Innovation in Selected Companies in Slovak Republic - Hajduová, Zuzana, 1974-
Inovácie sú zdrojom konkurenčnej výhody. Smerovanie strategických rozhodnutí je najdôležitejším faktorom úspechu podnikania v 21. storočí. Inovačný proces a jeho prínos v malých a stredných podnikoch na Slovensku.