Dynamika a rovnováha úspor, investic a úvěru v hospodářském cyklu: příklad České republiky - Mandel, Martin
Kvalitatívna a kvantitatívna analýza vzťahu úspor, investícií a úverov v hospodárskom cykle na príklade Českej republiky.